Kétféle módon is jutalmat kaphatsz ajánlásaidért!

1. Ajánlj egy ingatlant eladni szándékozó személyt

Leírás: Ismersz valakit, aki ingatlant szeretne eladni a működési területeinken? Ajánld őket nekünk, és juss extra bevételhez!

Hogyan működik?

  1. Ajánlás: Vedd fel velünk a kapcsolatot majd küldd el az eladni szándékozó személy adatait nekünk.
  2. Bemutatás: Egy találkozó keretén belül mutass be minket egymásnak!
  3. Szerződés aláírása: Amikor az általad ajánlott személy aláírja velünk a szerződést, egy fix díjat kapsz.
  4. Ingatlan eladása: Ha az ingatlant sikeresen értékesítjük és megkapjuk a jutalékunkat, te is részesülsz egy fix százalékban.

Jutalmak:

  • Szerződés aláírásakor: Fix összeg amint aláírja az a szerződést akit ajánlottál.
  • Ingatlan eladásakor: Fix százalék az ingatlan eladási értékéből.

2. Ajánlj egy vevőt egy általunk értékesített ingatlanhoz

Leírás: Tudsz valakit, aki megvenne egy ingatlant, amit mi értékesítünk? Ajánld nekik az ingatlanunkat, és jutalékot kaphatsz!

Hogyan működik?

  1. Ajánlás: Vedd fel velünk a kapcsolatot és küldd el a potenciális vevő adatait nekünk.
  2. Bemutatás: Mutass be minket annak a személynek aki szerinted potenciális vevő lehet egy személyes találkozó keretén belül.
  3. Ingatlan megvásárlása: Amikor az általad ajánlott személy megvásárolja az ingatlant, jutalékot kapsz, amikor megkapjuk a mi jutalékunkat.

Jutalmak:

  • Ingatlan eladásakor: Fix százalék az ingatlan eladási értékéből
Miért éri meg neked ajánlani nekünk eladókat és vevőket?

1. Passzív jövedelem: Az ajánlói programunk révén egyszerűen juthatsz extra bevételhez, anélkül, hogy aktívan részt kellene venned az ingatlanértékesítési folyamatban.

2. Biztos juttatások: Már a szerződés aláírásakor fix díjat kapsz, és az ingatlan eladásakor a jutalékunk megérkezésekor egy fix százalékot is.

3. Profi kezelés: Biztos lehetsz benne, hogy az általad ajánlott személy jó kezekben van. Csapatunk tapasztalt ingatlan szakértőkből áll, akik a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtják.

4. Hosszú távú kapcsolatok: Az általunk nyújtott minőségi szolgáltatás révén erősítheted a kapcsolataidat az ajánlott személlyel, mivel ők elégedettek lesznek az ingatlanügylettel.

5. Egyszerű folyamat: Az ajánlási folyamatunk egyszerű és gyors. Csak küldd el az ajánlást, vedd fel velünk a kapcsolatot, mutass be egymásnak és mi intézzük a többit.

6. Elégedett ügyfelek: Az ajánlottjaid elégedettsége garantált, hiszen teljes körű támogatást kapnak tőlünk az ingatlan eladásában vagy vásárlásában.

7. Megbízható partner: Vállalkozásunk stabil és megbízható partner, amely régóta működik az ingatlanpiacon, így biztos lehetsz benne, hogy az ajánlott személyt a legjobb kezekbe ajánlod.

8. Közösségi elismerés: Ajánlásaiddal hozzájárulsz a közösséged fejlődéséhez és elégedettségéhez, amiért hálásak lesznek neked a barátaid és ismerőseid.

9. Nincs költség vagy kockázat: Az ajánlás teljesen ingyenes számodra, és semmilyen kockázatot nem vállalsz. Az ajánlottjaid pedig kiváló szolgáltatást kapnak, aminek köszönhetően te is jó hírnévnek örvendhetsz.

10. Átlátható jutalékrendszer: Jutalékrendszerünk átlátható és tisztességes, így pontosan tudod, mikor és mennyi juttatásra számíthatsz.

Ezek az előnyök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ajánlási folyamat ne csak jövedelmező, hanem élvezetes és megbízható legyen számodra. Ajánlj nekünk eladókat és vevőket, és élvezd a számos előnyt, amit programunk kínál!

Hol vannak a működési területeitek?

1. Budapest majdnem egésze, de kiemelten a budai kerületek és a pesti oldalon az V., VI. és VII. kerületek, persze ha van egy jó ingatlan, akkor jöhet bárhonnan
2. Pest megye dunántúli részei
3. A Balaton keleti medencéje Aszófőtől, Balatonalmádin át, Siófokon keresztül, Szántódig. Persze itt is teszünk kivételt, ha jó az ingatlan.
4. Velencei-tó és Székesfehérvár esetében újépítésű ingatlanokkal foglalkozunk, itt kivételt csak speciális esetben tudunk tenni és az ingatlannak meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak.
5. Országosan foglalkozunk kastélyokkal, kúriákkal, nagyobb birtokokkal és borászatokkal. Itt fontos megjegyezni, hogy ezek eladhatóságát sok esetben nagyban befolyásolják a földtörvény ide vonatkozó rendelkezései. 
6. Kivételeket akkor teszünk ha az ingatlan tulajdonságai vagy egy másik ingatlanra vonatkozó megállapodás indokolja.

Oszd meg és inspirálj másokat!