Csapatunk

Csapatunk és akikkel együtt dolgozunk

A Ludwig&Mayer csapata tapasztalt szakemberekből áll, akik elkötelezettek a kiválóság és az innováció iránt. Munkatársaink széleskörű iparági ismeretekkel rendelkeznek, és mindig a legjobb megoldásokat keresik ügyfeleink számára.

Partnereink között megtalálhatók vezető lakberendezők, ingatlanpiaci szakemberek, valamint pénzügyi és jogi tanácsadók, akik mind hozzájárulnak sikerünkhöz. Az együttműködés révén biztosítjuk, hogy ügyfeleink minden igénye maradéktalanul teljesüljön, és ingatlanbefektetéseik a lehető legnagyobb értéket képviseljék.

Ingatlanközvetítő

Lidermajer Krisztián

Szakmai hitelességemet a Fédération Internationale des Administrateurs de Bien-Conselis Immobiliers (FIABCI), a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ), és a Magyar Home Staging Egyesület tagsága is alátámasztja, amely nemcsak a minőségi ingatlanértékesítés terén nyújtott szakértelmemet igazolja, hanem lehetővé teszi számomra, hogy ügyfeleim számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsam.

Felhívom
Írok neki
Ügyvéd

Csertán Balázs

Az ügyfelekkel való őszinte, bizalmi viszonyt tartom a sikeres együttműködés alapjának. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a hatékony, szakszerű és gyors jogi segítségnyújtást. Ügyvédi tevékenységemet Budapesten, Székesfehérváron és a Balaton északi partján látom el, de igény esetén házhoz is megyek. Szakterületeim közé tartozik az ingatlanjog, építési jog, polgári peres képviselet, gazdasági jog, idegenrendészeti eljárások, munkajog és büntetőügyek komplex ellátása.

Felhívom
Írok neki
Pénzügyi tanácsadó

Szántó Erika

Hiszem, hogy az állandó tanulás és fejlődés a siker kulcsa, ezért folyamatosan törekszem szakmai tudásom bővítésére és naprakészen tartására. Azok számára, akik megbízható pénzügyi és biztosítási tanácsadásra vágynak, én vagyok az ideális partner. Elkötelezett vagyok az értékteremtés és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok építése mellett.Felhívom
Írok neki