Dr. Csertán Balázs

Dr. Csertán Balázs

Dr. Csertán Balázs vagyok, ügyvéd. Jogi diplomámat az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. Jelenleg a Veszprémi Ügyvédi Kamara tagjaként praktizálok, és több civil szervezetben, köztük egy országos sportszövetségben is betöltöttem már felügyelő bizottsági elnöki pozíciót. Ebben a szerepben elsősorban a szervezetek törvényes és szakszerű működésének biztosításáért voltam felelős.

Hivatásomban kulcsfontosságú számomra az ügyfelekkel kialakított őszinte, bizalmi viszony, melynek alapján hatékony, gyors és szakszerű jogi segítséget nyújtok. Ügyvédi munkámat elsősorban Budapesten, Székesfehérváron és a Balaton északi partján végzem, igény esetén házhoz is megyek.

Szakterületeim közé tartozik az ingatlanjog, építési jog, polgári peres képviselet, gazdasági jog, idegenrendészeti eljárások, munkajog, valamint a büntetőügyek komplex kezelése. Tapasztalatom és széleskörű jogi ismereteim révén törekszem arra, hogy ügyfeleim számára a legjobb lehetséges eredményt érjem el.

Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy megismerj. Amennyiben jogi kérdésekben segítségre van szükséged, készséggel állok rendelkezésedre a megadott elérhetőségeken.

Oszd meg és inspirálj másokat!