Dr. Szokolay Fanny

Szokolay Fanny, ingatlanjoggal foglalkozó ügyvéd

Dr. Szokolay Fanny vagyok, jogi pályámat a Szegedi Tudományegyetemen kezdtem, ahol 2014-ben jogi diplomát szereztem. Az egyetemi évek után közel egy évtizeden át dolgoztam nagyvállalati környezetben, valamint együttműködő ügyvédként több neves ügyvédi irodával. Ezek az évek gazdag tapasztalatot és széleskörű szakmai kapcsolatokat hoztak számomra.

Büszkeséggel tölt el, hogy a SZOKOLAY & BUZÁS ügyvédi iroda egyik alapítójaként és a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként ma már saját irodámmal állhatok ügyfeleim szolgálatára. Különösen az ingatlanjoggal kapcsolatos ügyek iránti szenvedélyem vezetett el odáig, hogy ezen a területen specializálódjam. Ügyfeleim részére komplex szolgáltatást nyújtok az ingatlanok adásvétele és bérbeadása, valamint a telekalakítási és termőföldi eljárások terén. Hiszem, hogy a jogi tanácsadás nem csak a problémák megoldása, hanem az ügyfelek tájékoztatása és az ő érdekeiknek legmegfelelőbb úton való vezetése is.

Amennyiben ingatlanjoggal kapcsolatos tanácsra van szüksége, vagy bármilyen jogi kérdésben segítségre lenne szüksége, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Biztosíthatom, hogy a SZOKOLAY & BUZÁS ügyvédi irodánál az Ön érdekei mindig az első helyen állnak.

Üdvözlettel,

Dr. Szokolay Fanny

Oszd meg és inspirálj másokat!