Illés Andrea

Illés Andrea, tapasztalt pénzügyi tanácsadó, profilképe.

Illés Andrea vagyok, egy olyan szakember, aki hisz abban, hogy a pénzügyi tanácsadás több, mint számok és szerződések – ez egy mélyen emberi szolgáltatás, amely empatián, megbízhatóságon és személyre szabott megközelítésen alapszik.

2010 óta dolgozom a pénzügyi tanácsadás területén, Európa egyik legnagyobb tanácsadó cégénél, ahol a függetlenség és szakmai integritás jelenti a munkám alapjait.

Szolgáltatásaim közé tartozik a biztosítási és banki termékek közvetítése, adókedvezmények és állami támogatások igénybevétele, valamint egy széles körű felülvizsgálati folyamat, amely célja a meglévő pénzügyi termékek optimalizálása. Ebben a folyamatban megvizsgálom a lakás-, autó-, baleset- és életbiztosításokat, valamint a megtakarításokat, és személyre szabott javaslatokat teszek a hatékonyabb pénzügyi portfólió kialakítása érdekében.

Célom, hogy minden ügyfelem számára a lehető legjobb megoldásokat biztosítsam, legyen szó lakásvásárlásról, nyugdíjtervezésről, gyermekjövőjének biztosításáról vagy vállalati pénzügyi megoldásokról. Szolgáltatásaim teljesen ingyenesek, így garantálom, hogy ügyfeleim mindig a legjobb pénzügyi döntéseket hozhatják meg, minden külső nyomás nélkül.

Büszke vagyok arra, hogy az évek során számos ügyfél pénzügyi jövőjét sikerült jobbá tennem, és várom az alkalmat, hogy az Önében is segíthessek. Legyen szó egyszerű konzultációról vagy összetett pénzügyi tervezésről, hozzáértő, empatikus megközelítésem garantálja, hogy jó kezekben van.

Üdvözlettel,

Illés Andrea

Oszd meg és inspirálj másokat!